Anneke Hallebeek | Paardenvoeding in de praktijk

Een essentieel deel in het management rondom paarden is voeding. Een goed samengesteld rantsoen draagt bij aan een goede darmgezondheid, weerstand en prestatie. De vraag is echter, wat is nu een goed samengesteld rantsoen? Hoeveel ruwvoer, welke brok, zijn supplementen nodig? Vragen die een paardeneigenaar zich dagelijks stelt.

 

Op vrijdagavond 7 december komt dr. Anneke Hallebeek antwoord geven op deze vragen. Anneke is dierenarts en specialist veterinaire diervoeding. Zij houdt zich fulltime bezig met vraagstukken rondom paardenvoeding. Zo is zij bijvoorbeeld initiatiefneemster van www.voedingsadviespaard.nl en www.voedingsconsulentpaard.nl.

 

Door haar schat aan ervaring en wetenschappelijke achtergrond is zij de aangewezen persoon om beschikbare kennis over paardenvoeding te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ook heeft ze als doel de kennis qua voeding bij dierenartsen te verbeteren. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen en cursussen rondom paardenvoeding en voorziet ze professionele stallen van voeradvies op maat.

 

Op 7 december zal Anneke ingaan op diverse onderwerpen zoals:

– Wat is de basis van goede voeding en hoe bouw je op basis hiervan een passend rantsoen.

– Wat is het nut van supplementen

– Hoe creëer je een gezonde darmflora en voorkom je maagzweren

– Hoe lees je een voeretiket

– Wat kan voeding doen voor spieropbouw/ spierverzorging

– Alternatieven voor ruwvoer n.a.v. de droge zomer

 

In ’t Ruitercafé is maximaal plaats voor 25 personen. Hierdoor is een informele en interactieve avond gegarandeerd. Er is ruimte voor persoonlijke vragen en uiteraard zal een hapje en drankje niet ontbreken. Vanaf 19.00 ben je van harte welkom en om 19.30 zal Anneke starten met haar verhaal.

 

Een zeer interessant onderwerp, interactie en gezelligheid. Kortom, alle ingrediënten voor een inspirerende theorieavond. Wil je erbij zijn? Bestel dan hieronder gauw een toegangsticket.

 

Kijk gerust voor meer informatie over Anneke Hallebeek op haar websites: www.voedingsadviespaard.nl en www.voedingsconsulentpaard.nl.
BM-paard-op-stal-close-up

Vrijdagavond 7 december – Programma

 

Vanaf 19.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
19.30 – 22.00: Lezing paardenvoeding door Anneke Hallebeek
22.00 – 22.30:
 Napraten onder het genot van een drankje

Entree: € 37,50 p.p. incl. BTW

Prijs is inclusief thee/koffie gedurende de gehele avond.  

[button size=”large” icon=”fa-arrow-right” target=”_blank” hover_type=”default” text=”Bestel hier je kaarten!” link=”https://www.ticketkantoor.nl/shop/annekehallebeek”]

Locatie: Chaam, Noord-Brabant

 

’t Ruitercafé vind plaats in de kantine van Paardensportvereniging De Trouwe Kameraden.

 

Adres: Gilzeweg 43C te Chaam

 

Er is voldoende parkeergelegenheid en is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Er is een bushalte op 5 minuten loopafstand. De accommodatie  is aan de rechterkant van de parkeerplaats gelegen, achter de skatebaan.