OVER PAARD & AMBITIE

Hoi! Mijn naam is Anneke van Engelen en mijn passie ligt binnen de paardensport. Als ruiter, trainer maar ook als organisator en vrijwilliger bij paardgerelateerde evenementen. Ik weet hoeveel plezier je kunt halen uit deze prachtige passie, maar ook hoe frustrerend of verdrietig het soms kan zijn.

Paarden zijn geen gewone hobby. Het is een levensstijl.

 

Toen ik in 2016 de NLP Practioner opleiding afrondde, was ik verbaasd waar onze mindset toe in staat is. Waar we elke dag bezig zijn om het paard te verbeteren, vergeten we onszelf nog weleens.

 

Er is onwijs veel kennis en ervaring beschikbaar binnen de paardensport, helaas niet voor iedereen even toegankelijk. Waarom zouden we elkaar niet inspireren? En gebruik maken van elkaar talenten? Je verbetert jezelf, en nog belangrijker: je bent een betere coach en vriend voor jouw paard.

 

Mijn ambitie?

You can. End of story.

 

Heel veel leesplezier, en misschien tot ziens?

P.S. Denk jij iets toe te kunnen voegen? Ik ben altijd op zoek naar inspirerende gastbloggers of sprekers voor ’t Ruitercafé. Natuurlijk zijn ideeën en opmerkingen ook van harte welkom!

T | +316-12430053

Einfo@paardenambitie.com

KVK | 68843275

BTW | NL126677037B01