674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-674,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

INSTRUCTIE

Begrijpelijk, zonder poespas en op het niveau van de ruiter uitleggen. Op zo’n manier dat je er thuis ook iets aan hebt, ook als het een keer wat minder gaat. Het dressuurmatig trainen van een paard, gaat naar mijn mening samen met het trainen van de ruiter. Daar sta ik voor.

Het gaat er niet om hoe goed je bent. Het gaat om de passie die je voor de paardensport hebt. You can. End of story. 

Waarom ik instructie geef?

Mijn talent is eindeloos geduld. Daarnaast ben ik onwijs nieuwsgierig. Niet voor niets ben ik in 2016 gestart met mijn blog Paard & Ambitie. Mijn ambitie is elke dag een stukje beter worden. Mijn kennis en ervaring die ik opdoe tijdens deze reis draag ik graag over aan anderen.

 

Wat ik zelf kan?

Onlangs heb ik de opleiding Wedstrijdsport Dressuur via de KNHS afgerond onder begeleiding van Bart Bax en Tonnie Huberts. Hierdoor ben ik bevoegd om les te geven t/m ZZ-Licht niveau. Ikzelf ben ZZ-Zwaar geklasseerd en heb ervaring op mogen doen bij Stephanie Kooijman, Karin Retera en Kees op ’t Hoog.

 

In 2016 heb ik tevens de NLP Practioner opleiding gevolgd. Hierdoor heb ik beter inzicht in het gedrag van mensen en hun motivatie. Een essentieel onderdeel bij paardrijden! Daarnaast organiseer ik regelmatig lezingen en workshops waarbij ik een paardenprofessional uitnodig. Ook ben ik betrokken bij de ontwikkeling van The Happy Athlete Competitie. Een nieuwe en innovatieve manier van dressuurwedstrijden rijden.

 

Wie, waar en hoe duur? 

Elk niveau, elk paard, elke ruiter of amazone is bij mij welkom. Lessen zijn mogelijk op locatie of bij mij op stal in Chaam (Noord-Brabant), waar ik beschik over een fijne buitenbaan van 20 x 60m.  Tevens zijn ook verenigingen bij mij aan het goede adres. Ik heb reeds vele jaren lesgegeven op mijn eigen vereniging PSV de Trouwe Kameraden te Chaam.

 

  • Individueel 30 minuten EUR 25,-

  • Individueel 45 minuten EUR 30,-

  • Groeps- of verenigingsles 60 minuten EUR 40,-

 

Interesse? Neem gerust contact met mij op! Stuur me een berichtje via info@paardenambitie.com of bel naar 06-12430053.